[vc_row][vc_column][trx_sc_title title_style=”default” title_tag=”h1″ color_style=”link2″ link_style=”default” title=”Stefanie van Oostenbrugge” subtitle=”Wild Side Feed”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/UZhPeY-Lqdc” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space alter_height=”medium” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][vc_column_text]Deze keer staat Stefanie van Oostenbrugge centraal; het gezicht achter onze social media en tevens het gezicht achter de lens van ESVEO Fotografie. Wil je weten wat haar drijft en wat haar ambities zijn? Kijk dan snel deze mini-docu!

Wild Side Feed is een maandelijkse rubriek van Jack Link’s Eventing waarin we de mensen in-, en achter het team interviewen.
#wildsidefeed
camera en montage: AlphaMotions
stills: © 2019 ESVEO Fotografie
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Eén reactie

  1. Wat mooi om je passie en gedrevenheid te zien….Je ziet een mooie progressie van toen tot nu, mooi om die enorme groei te zien in je fotografie! Ik hoop dat je je doelen en dromen mag waarmaken…….hou vast aan je stijl……ook al is het soms moeilijk en kost het tijd, energie….ooit gaat het je allemaal terug verdienen!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *