10 en 11 mei 2019

Op 10 en 11 mei 2019 organiseert Jack Link’s Eventing een 2-daagse training met de Amerikaanse eventingruiter Darren Chiacchia op het Jack Link’s Eventing Training Center in Ouderkerk ad Amstel. Beide dagen krijg je zowel een dressuur, als een spring/crossles, op vrijdagavond is er gezamenlijk eten en een theorieavond. Deze training inclusief stalling paard/pony (vrijdag op zaterdag) en avondeten op vrijdag kost €140. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar communication@jacklinkseventing.nl met vermelding van naam ruiter, naam paard/pony en niveau.

15 mei 2019

Tevens zal Darren Chiacchia op woensdag 15 mei losse trainingen in groepjes van +/- 4 combinaties geven op het Jack Link’s Eventing Training Center, kosten hiervoor zijn €35 pp. Indien je hier aan mee wilt doen graag een mailtje sturen naar communication@jacklinkseventing.nl

Darren Chiacchia (USA)

Darren Chiacchia behoorde jaren lang tot de wereldtop van de eventing sport met als hoogtepunten een bronzen medaille op de olympische spelen van Athene, het winnen van de Pan Amerikaanse kampioenschappen, het winnen van de Kentucky 5*, deelname aan het WK en de 5* wedstrijden in Badmington, Burghley en Pau. Darren staat bekend als een succesvolle coach en is specialist in het opleiden van jonge paarden naar het hoogste niveau in de dressuur, springen en eventing.

Trakehner stallion Ballzauber *Ps*
Darren Chiacchia

Leave a comment