Stefanie van Oostenbrugge

Stefanie van Oostenbrugge | Esveo Fotografie
Jack Link's Eventing Partner

Stefanie van Oostenbrugge

Mijn naam is Stefanie en ik ben 30 jaar oud. Ik ben woonachtig in Hoogland en werkzaam als teamleider in een supermarkt. Hiernaast ben ik eventingfotograaf en volg ik de opleiding tot rij-instructeur. Toen ik zo’n tien jaar geleden besloot te gaan paardrijden, kwam ik al gauw in contact met Suzanne de Heus (Jack Link’s Eventing Prospect Team member). Zodoende kwam ik een aantal jaar later in aanraking met de eventingsport. Met de enige apparatuur die ik toen nog tot mijn beschikking had – een mobiele telefoon en compactcamera – ging ik mee naar de wedstrijden van Suzanne.

Paardrijden deed ik zelf ook nog, maar dit begon te resulteren in valpartijen met letsel tot gevolg. Ik realiseerde me dat het vastleggen van paardensport, en dan met name de eventingsport, beter bij mij paste en besloot mij te gaan richten op eventingfotografie onder de naam ESVEO Fotografie, wat ik alweer ruim twee jaar met veel plezier doe.

Ik ben er zeer trots op dat ik deze mooie sport vast kan leggen en nu een bijdrage mag leveren aan Jack Link’s Eventing.