Jack Link's Eventing Future Team

Pleun Driessen

Mijn naam is Pleun Driessen. Ik ben 23 jaar oud en kom uit het Brabantse Beers. Na 4 jaar gestudeerd te hebben in Utrecht en daarna nog een jaar in Maastricht heb ik mijn studententijd afgelopen september afgesloten met 3 diploma’s. Een bachelor onderwijskunde, een pabodiploma en master ‘Learning & development in organizations’. Op dit moment werk ik als juf.

Op mijn 4de ben ik begonnen met paardrijden, waarna ik op mijn 6de al mijn eerste wedstrijden ging rijden met mijn shetlanders. Waar ik begon met dressuur. Bleek toch al snel dat ik springen en crossen een stuk leuker vond. Zo eindigde ik als klein meisje al op de renbaan en was ik lid van een shetland pony grand national team. Toen ik op mijn 18de de overstap gemaakt heb naar de paarden, ben ik daarna voornamelijk eventing wedstrijden gaan rijden. Met mijn beide pony’s heb ik ook M eventing gereden bij de paarden.

Sinds vorig seizoen ben ik met mijn paard Cadillac actief op wedstrijden. We hebben een super eerste seizoen achter de rug met maar liefst 7 overwinningen, de 3de prijs in de eventing cup en een 4de plaats op het NK in de klasse M. Het komende seizoen gaan we de overstap maken naar het Z en staat onze eerste internationale wedstrijd ook gepland.