Jack Link's Eventing Future Team

Pleun Driessen

Mijn naam is Pleun Driessen. Ik ben 22 jaar oud en kom uit het Brabantse Beers waar mijn paarden ook al mijn hele leven staan. Na 4 jaar in Utrecht gestudeerd te hebben doe ik op dit moment de master Management of Learning/Learning and development in Organisations aan de Universiteit Maastricht, waar ik op dit moment ook op kamers woon.

Op mijn 4de ben ik begonnen met paardrijden, waarna ik op mijn 6de al mijn eerste wedstrijden ging rijden met mijn shetlanders. Waar ik begon met dressuur. Bleek toch al snel dat ik springen en crossen een stuk leuker vond. Zo eindigde ik als klein meisje al op de renbaan en was ik lid van een shetland pony grand national team. Toen ik op mijn 18de de overstap gemaakt heb naar de paarden, ben ik daarna voornamelijk eventing wedstrijden gaan rijden. Met mijn beide pony’s heb ik ook M eventing gereden bij de paarden.

Sinds dit seizoen heb ik mijn paard Cadillac en starten we in het L. We zijn het seizoen erg goed begonnen met een overwinning in Overpelt en al een aantal mooie andere prijzen. Het komende seizoen gaan we er vooral voor om echt samen een combinatie te worden.