Paul Robbert Hodde

Paul Robbert Hodde
Jack Link's Eventing Partner

Paul Robbert Hodde

Ik heet Paul Robbert Hodde, ik ben 50 jaar, getrouwd en een dochter (17) en zoon (11). Ik ben sinds 2008 eigenaar van mijn bedrijf AlphaMotions (ZZP) als videograaf, filmmaker. Sinds een aantal jaren heb ik me gespecialiseerd in de hippische sport en dan met name de Eventing. Zo zijn er vele films van wedstrijden die je op mijn youtube kanaal kunt bekijken. Maar ik heb doe meer: ik bouwde en beheer een behoorlijk aantal sites en ben vaak betrokken bij de PR en marketing van mijn klanten. Zo ook bij het Bavaria 0.0 Eventingteam en hier bij Jack Link’s Eventing.

Ik deel de passie: ik rijd dan wel geen eventing, maar heb erg veel plezier in de lessen op de manege in Schoonhoven en zo nu en dan een rit samen met mijn dochter tijdens vakanties.

Ik ben bij Jack Link’s Eventing verantwoordelijk voor de vormgeving en de techniek achter de website (webmaster) en e-mails en doe regelmatig DTP werk ( vormgeving/opmaak) voor publicaties. En natuurlijk zorg ik ervoor dat ik met bewegend beeld de eventingsport in beeld breng op een dynamische en filmische wijze die tot de verbeelding spreekt.