Jack Link's Eventing International Team

Jonna Balk

Hoi!
Mijn naam is Jonna, ik ben 22 jaar oud, opgegroeid in Haarlem maar woon en studeer (Business Administration aan de UvA) momenteel in Amsterdam. Buiten de paarden zit ik bij een studentenvereniging (Orionis) en hou ik heel erg van dansen, gezelligheid, lekker eten en veel leuke dingen doen.
Toen ik 8 jaar was ben ik begonnen op de manege en toen ik 15 jaar was kreeg ik mijn eerste paard: Swarovski (toen 4 jaar oud). We vonden over boomstammen springen in het bos altijd het aller leukste om te doen en daarom wilde ik ook erg graag eventing gaan rijden. In 2016 reden wij samen ons B debuut eventing, en in 2018 ons internationale CIC1* debuut. Inmiddels hebben we dus één seizoen internationaal gereden en dat gaat super goed. Sinds juli 2018 heb ik ook een nieuw paard erbij, In Speed Fortuna (5 jaar), waar ik dit seizoen L eventing mee heb gereden, en hij pakt het allemaal erg goed op.
Ik ben heel enthousiast en hoop dat Jack Links Eventing mij en mijn paarden kan ondersteunen en helpen groeien in de wedstrijdsport!