Jack Link's Eventing International Team

Famke Kooij

Hi!
Ik ben Famke Kooij, 21 jaar oud en ik woon in Ede. Ik studeer Diergeneeskunde in Utrecht, nu nog bachelor, en daarna wil ik master, je raadt het al, richting ‘paard’ gaan doen. In mijn pony tijd heb ik mijn superleuke E-pony Yuna van de B naar de Z-eventing, Z springen en M1 dressuur gereden.

3 jaar geleden ben ik met de toen nog 5-jarige Gamantha Fortuna (Gammie) bij de paarden begonnen. Gammie kon toen nog niet zoveel, maar nu is ze M springen en M SGW. Daarnaast mag ik soms het paard van mijn stiefvader uitbrengen, Walivia, en die heb ik CCI2*-S eventing uitgebracht.
Sinds maart 2019 heb ik ook een 5 jarige ruin Jack Sparrow die ik ook aan het opleiden ben tot eventing paard. Daar start ik nu B springen, B dressuur en B eventing mee.

De internationale wedstrijden vind ik een superleuke sfeer hebben en ik hoop er ook Gammie en Jack te komen.
We trainen keihard, en met de hulp van het Jack Link’s Eventing team heb ik de mogelijkheden om zo ver mogelijk te komen. Ik heb er superveel zin in om met het team aan de slag te gaan, lijkt me heel leerzaam en heel gezellig. Samen aan de slag met onze sportieve ambities!