Jack Link's Eventing International Team

Anouck Wielhouwer

Hoi!

Mijn Naam is Anouck Wielhouwer en ik ben 21 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Apeldoorn. Ik doe de opleiding Paardensport Niveau 4 in Zwolle en zit in mijn laatste jaar.

Ik ben begonnen met rijden toen ik 8 was op een manege. Toen ik 13 was kreeg ik mijn eerste eigen pony waarmee ik Z heb gesprongen en toen voor de lol een keer eventing reed. Toen ik 16 was kreeg ik mijn eerste paard genaamd Giant Queen ( 16 jaar oud), De professor die mij alles heeft geleerd van de eventing en waardoor ik ook de passie voor deze sport heb ontdekt. In 2017 heb ik met haar ook mijn internationale debuut gemaakt. Ik heb met Queeny 2 seizoenen internationaal gereden en dit jaar is ze 20 geworden en wordt het tijd dat Capella-Real het stokje gaat overnemen. Capella heb ik eind 2017 gekocht. En afgelopen seizoen L/M eventing wedstrijden mee gereden. En hoop in 2019 met haar ons internationale debuut te maken.

Ik vind het superleuk dat ik in het Jack Link’s Eventing team zit. En ik hoop een leerzaam en gezellige tijd bij Jack Link’s te hebben.