Events

Training events
Practice events
Competition events

Oefencross Ede | 6/7 & 13/14 juni 2020

Vanwege Corona geen officiële KNHS-wedstrijd ‘SGW Ede-Putten’, maar wel een oefencross voor paarden en pony’s van BB t/m Z niveau op het crossterrein ‘De Valouwe’ in Ede. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en de KNHS.

Read more

Oefencross Ede | BB-B-L-M | 7/8 Maart 2020

Zaterdag 7 maart en zondag 8 maart organiseert Jack Link’s Eventing een oefencross op het landgoed de Valouwe in Ede.
Start vanaf ±11:00 uur, open voor paarden en pony’s Klasse BB, B, L, M. en op beide dagen worden alle klassen verreden.

Read more

Oefencross & Selectie | 22/23 feb. 2020

Op Zaterdag 22 en zondag 23 februari organiseert Jack Link’s Eventing een oefencross op het Jack Link’s Eventing Training Center. Tijdens deze oefencross houden we een tweede selectie voor het Jack Link’s Eventing Team, de oefencross is ook open voor deelnemers die niet geselecteerd willen worden voor het Jack Link’s Eventing Team.

Read more

Oefencross & Selectie | 2 feb. 2020

Op zondag 2 februari organiseert Jack Link’s Eventing een oefencross op het Jack Link’s Eventing Training Center. Tijdens deze oefencross houden we een eerste selectie voor het Jack Link’s Eventing Team, de oefencross is ook open voor deelnemers die niet geselecteerd willen worden voor het Jack Link’s Eventing Team.

Read more

Indoor Outdoorcross – Exloo

Zaterdag 30 november 2019 en zondag 1 december organiseert Paardensport Vereniging HCE Ruiters een indoor/outdoor Cross in het Hippisch Centrum Exloo.

Read more

Oefencross en springwedstrijd | 20 oktober 2019

Zondag 20 oktober organiseert Jack Link’s Eventing in samenwerking met RV SPA een oefencross en een officiële KNHS springwedstrijd op het Jack Link’s Eventing Training Center. De oefencross vindt buiten plaats en de officele KNHS springwestrijd in de binnenrijbaan.

Read more