Media

Facebook

Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team2 days ago
Na een super seizoen met onder andere 7 keer de 1e prijs en een 4e plaats op het NK, is Pleun Driessen 3e geworden in de KNHS Eventing Cup 2019!

Ook Jonna Balk heeft dit weekend een heel mooi resultaat neergezet. Met een zeer snelle barrage behaalde zij met Swarovski de 1e prijs in het L springen. Alsof dat nog niet genoeg was, reden zij in het tweede parcours naar de 2e plek! Daarmee hebben zij zich dubbel en dwars geselecteerd voor Jumping Amsterdam 2020!

Van harte gefeliciteerd allebei! 🔴⚫️
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team4 days ago
Met trots kunnen we vertellen dat Jack Link’s sponsor is van Indoor Eventing PSV HCE Ruiters! Deze mooie wedstrijd vindt plaats over twee weken op Hippisch Centrum Exloo. Onder andere teamlid Pleun Driessen zal meerijden. Ben jij er ook bij?
Jack Link's Eventing Team
Indoor Eventing PSV HCE Ruiters
Vandaag beginnen we om onze sponsoren aan u voor te stellen die de Winter Eventing te Exloo mede mogelijk maken. Te beginnen met het Amerikaans familiebedrijf Jack Link's. Jack Link’s heeft het avontuurlijke karakter van het bedrijf verstevigd in de samenwerking met Jack Link’s Eventing! Dit is een nieuw platform dat de eventingsport ondersteunt en talentvolle ruiters helpt om verder te groeien in hun carrière. Jack Link’s gaat verder dan alleen het sponsoren van de eventingsport. Jack Link’s Eventing wil een duurzame bijdrage leveren aan de sport zodat jonge ruiters de kans krijgen om te groeien en zich te ontwikkelen. Om dit te bereiken richt Jack Link’s Eventing zich drie verschillende facetten: • Jack Link's Eventing Team • Jack Link's Eventing Training Center • Jack Link's Eventing Competition Series https://www.youtube.com/watch?v=n5idKZVN9h4
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team1 week ago
In Nederland was het seizoen al even afgelopen na SGW Bathmen vorige week, maar in België ging het nog een weekje langer door. Daardoor konden Pleun Driessen en Caya Quinta Jochems dit weekend nog op wedstrijd in Sint Gillis Waas. Caya maakte daar haar debuut in de klasse M en reed foutloos rond met Feels Like Gold! Ook Pleun reed weer een foutloze ronde. Voor beide dames, en zo ook voor het team, een mooie afsluiter van het outdoor seizoen. 💪🏻🔴
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team2 weeks ago
🤩🤩🤩🤩
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team3 weeks ago
“Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en een nieuwe visie op mijn rijden.”

Voor onze nieuwe maandelijkse rubriek interviewen we de mensen in en achter het team. Leer onze mensen en het Jack Link’s Eventing platform beter kennen in ‘Wild Side Feed’!

In de editie van november kun je lezen hoe Sabine Gelderen Van in aanraking kwam met Jack Link’s Eventing en hoe het haar vergaat na het inslapen van haar bijzondere pony Casanova.

Tekst en foto: Stefanie van Oostenbrugge / privé archief Sabine
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team3 weeks ago
Anouck Wielhouwer, Rianne Bakker, Jonna Balk, Caya Quinta Jochems en Pleun Driessen zijn het afgelopen weekend gestart in Barchem.

Anouck startte in het Z en heeft haar seizoen fijn af kunnen sluiten. Capella-Real heeft zeer mooie dingen laten in zowel het Z als in de 2* wedstrijden.

Jonna reed foutloos rond met In Speed Fortuna in het M met tijdfouten en viel daardoor net buiten de prijzen.

Rianne startte met Get Ready ook in het M en kreeg mooie punten in de dressuur (197 en 201,5). Zonder springfouten gingen zij de cross in, maar helaas kregen zij een stop op hindernis 24. De rest van de cross verliep super, dus Rianne was tevreden.

Caya startte in de klasse L en was tevreden over de dressuur en haar foutloze springronde. Wel was er een weigering in de cross, maar ook zij gingen verder als een speer!

En last but not least.. Pleun reed een foutloze cross en eindigde wederom in de prijzen! De 2e plek in het M was voor haar. 🏆

We maken ons nu op voor de laatste outdoor wedstrijden van 2019; zowel in Rekken als Bathmen zullen nog enkele teamleden aan de start verschijnen. Lezen hoe dat verloopt, doe je later deze week op onze pagina.

Instagram

2 days ago
 • 101
 • 3
3 weeks ago
 • 77
 • 1
4 weeks ago
 • 85
 • 2
1 month ago
 • 56
 • 1
1 month ago
 • 95
 • 1
2 months ago
 • 87
 • 1
volg ons op

Onze Social media kanalen