Media

Facebook

Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team2 days ago
Throwback Thursday... Dus blikken wij nog even terug op de Bavaria Eventing Trophy. Want niemand minder dan Rina van der Kolk Rvdk.eventing won de Super Finale klasse L! En dat was niet haar enige prestatie; ook met haar jonge paard Inita won zij in Ysselsteyn de klasse L! 🥇🥇

Zien hoe Rina haar weekend beleefd heeft? Bekijk dan de video hieronder. 👇
Jack Link's Eventing Team
SGW Ysselsteyn de BavariaEventingTrophy gewonnen met Amazing en 1ste met Inita . Wat was het nat.
Wat een weekend . Begon heel gezellig bij Frans en Gerrie van Stal Mira. Zaterdag de cross gelopen en fijn in de avond nog de paarden gereden, gewassen en ge...
youtube.com
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team4 days ago
Whoop whoop onze International Team Member en trainer van het Jack Link's Eventing Team is jarig vandaag! Van harte gefeliciteerd Nick! 🥳
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team1 week ago
Military Boekelo - Enschede
Vanmiddag heeft een deel van ons team de cross gelopen bij Military Boekelo - Enschede onder begeleiding van Tamie Smith. Tamie is een Amerikaanse amazone en trainer en staat momenteel 8e na de dressuur. Vanmiddag leidde ze ons door het parcours en deelde ze haar tips en tricks met ons. Een zeer leuke en leerzame middag! Thank you, Tamie!

Dit weekend zal zeer spannend worden voor de Nederlandse ruiters, ze zullen een kleine achterstand ten opzichte van België moeten wegwerken in de cross en in het springen om het felbegeerde teamticket voor Tokyo binnen te slepen. Wij gaan ze zeker aanmoedigen in Boekelo, ben jij er ook bij?
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team2 weeks ago
Afgelopen weekend heeft ons het verdrietige nieuws bereikt dat Sabine haar pony Casanova ‘Cassie’ heeft in moeten laten slapen. Casanova is tijdens de cross in een draad terechtgekomen, met als gevolg dat zijn been boven zijn hoef volledig was verbrijzeld. Inslapen bleek de enige optie.

Casanova reed als pony mee tussen de M paarden en heeft daar veel bereikt. Zo werden ze onlangs nog Zeeuws Kampioen en stonden ze afgelopen weekend 1e na de dressuur. Er lagen mooie plannen in het verschiet. Het mocht helaas niet zo zijn.

We wensen Sabine en haar familie heel veel kracht en sterkte toe bij dit onbegrijpelijke verlies.

Names de organisatie en alle teamleden,
Jack Link’s Eventing
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team2 weeks ago
Het afgelopen weekend zijn er naast internationale, ook nationale leden gestart. Zo is Rianne Bakker met Get Ready gestart op het Achterhoeks Hippisch Festijn in de klasse M. Een mooie, gecontroleerde ronde, maar helaas 2 stops op hindernis 20. Frederike Tuin reed foutloos rond met Franko Billis Royale! Op het Ronostrand is Bente Bartels als 5e geëindigd na foutloos gesprongen en gecrost te hebben.

Suzanne de Heus maakte met Invincible HDH debuut in het M1. Zij haalde met onder andere een 3e en 2x een 2e plaats 4 winstpunten binnen!

Dit weekend vindt het NK plaats bij SGW Hattem Molecaten ruiterdag. In het L zal Caya Quinta Jochems starten. Zij rijdt daarmee ook voor het Utrechtse Equipe. In het M starten Pleun Driessen, Rianne Bakker en Sabine Gelderen Van. Licha Bax en Sophie Postma verschijnen aan de start tijdens het Z.

Naast het NK vindt dit weekend ook de superfinale plaats van de Bavaria Trophy bij SGW Ysselsteyn! Sarah van Leeuwen en Rina van der Kolk Rvdk.eventing zullen strijden om de titel in de klasse L.

Iedereen wederom heel veel succes gewenst! 💪
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team3 weeks ago
Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Helaas gold dat een beetje voor ons tijdens het Achterhoeks Hippisch Festijn. We blikken terug op dit weekend met hele mooie dingen en verbeterpunten.

Nick Ros startte als eerste in de CCI2*-L met Ottello Z. Ottello pakte super aan, maar op 17B kregen zij een weigering door een ruiterfout. Toch fijn af kunnen sluiten met een foutloos springparcours en zo als 21e geëindigd.

Sophie Postma startte direct na Nick in de cross. Voor haar en Bløf was het de eerste lange 2*, maar de afstand van de cross bleek totaal geen probleem. Het enthousiasme van Bløf des te meer, waardoor er te weinig controle was en ze 3 weigeringen kregen. Dat betekende vlak voor de finish uitsluiting...

Anouck Wielhouwer was tevreden over de dressuur, maar er zat 10% verschil tussen de jury's, waardoor zij met een 28e plaats de cross in gingen. Ze gingen super door de cross, maar Capella vond de molen heel erg eng, waardoor ze niet over hindernis 21 kwamen. Met veel overtuigingskracht kreeg Anouck haar toch erover. Resultaat: 1 weigering en veel tijdfouten. Met het afsluitende springen vielen er 2 balken, maar Anouck is meer dan tevreden; Capella was in topvorm!

In de CCI3-S reed Jonna Balk met Swarovski een foutloze cross! Zij klommen zo van een 24e naar de 16e plaats in het eindklassement!

En dan was er nog de laatste wedstrijd van Let's Dance met Frederike Tuin in de CCIP1-L. Met een PR in de dressuur gingen zij de cross in. Helaas kregen ze een langsloper op hindernis 21, maar ze hebben met een zeer goed gevoel het tijdperk afgesloten door een foutloze springronde binnen de tijd te rijden. Let's Dance mag nu genieten van zijn welverdiende pensioen!

Instagram

2 days ago
 • 54
 • 1
1 week ago
 • 94
 • 1
2 weeks ago
 • 87
 • 1
3 weeks ago
 • 87
 • 1
4 weeks ago
 • 75
 • 1
4 weeks ago
 • 88
 • 1
volg ons op

Onze Social media kanalen