Media

Facebook

Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team2 weeks ago
Zaterdag is Marcelle de Kam naar het Jack Link’s Eventing Training Center gekomen om een aantal van onze teamleden te trainen. Bo, Bente, Amber, Licha, Jonna, Rianne, Suzanne, Caya, Rvdk.eventing, Sophie en Sarah hebben fijn kunnen trainen. Marcelle, bedankt voor de waardevolle tips!

Zondag vond de oefencross en eerste selectie plaats. Ondanks de regen was het een zeer geslaagde dag, met maarliefst 110 starts die allemaal weer heelhuids naar huis zijn gegaan! ESVEO Fotografie was aanwezig om foto’s te maken, deze zijn na te bestellen via haar website: https://www.esveofotografie.nl/foto-s-bestellen/.

Iedereen bedankt voor zijn of haar deelname aan de oefencross en natuurlijk ook enorm bedankt aan alle vrijwilligers die ons hebben geholpen! Als je hebt meegedaan aan de selectie voor het Jack Link’s Eventing Team, ontvang je van ons bericht met de uitslag.
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team3 weeks ago
Jack Link's Eventing Team
Vandaag is Marcelle De Kam op ons terrein aanwezig om o.a. te trainen met een aantal van onze teamleden. Het terrein ligt er mooi bij en de eerste groep is al in volle gang. Later een update over hoe het onze teamleden is vergaan.
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team3 weeks ago
De voorlopige startlijst voor de oefencross & selectie aanstaande zondag staat online. Parcours lopen: 20 min voor aanvang per klasse (zoals aangegeven op startlijst). Meer info en de startlijst vind je in de link hieronder. 👇
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team3 weeks ago
Vanavond hebben wij een bijeenkomst gehad op het Jack Link’s hoofdkantoor om de plannen voor 2020 door te nemen. Bijna alle teamleden waren aanwezig en ook Edwin Hoogenraat, bondscoach springen Pony’s en Children, heeft een presentatie gehouden. Met als mooie slotboodschap: “Als je op de fiets zit met tegenwind, moet je harder trappen. Alleen zo kom je bij je doel.”

Heb jij ook een aantal doelen waar je graag aan wil werken, maar ben je op zoek naar de juiste handvatten? Meld je dan aan voor onze eerste teamselectie* aanstaande zondag en wie weet word jij ons nieuwe teamlid! Aanmelden kan nog tot morgenavond 23:59.

Meer info en aanmelden: https://www.jacklinkseventing.nl/oefencross-selectie-2-feb-2020/

*Meedoen aan de oefencross zonder deel te nemen aan de teamselectie, is ook mogelijk.
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team3 weeks ago
We blikken nog even terug naar afgelopen weekend, dat we weer goed hebben afgesloten in Ermelo. Dat waren namelijk drie foutloze rondes voor onze dames!

Sarah reed met Indy foutloos rond in het L, Bo haar ronde was goed voor de 1e prijs bij de L pony’s en Maxime pakte de winst met haar pony in het M!

Hieronder zie je hoe dat eruit zag. 👇🏻
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team
Jack Link's Eventing Team3 weeks ago
“Het leven zien wij als een lange reis, waarbij we veel energie nodig hebben. Bij Jack Link’s geloven we dat het belangrijk is om die energie gelijkmatig aan te vullen. Dat kan met onze snacks.”

In deze editie van Wild Side Feed zetten we graag onze sponsor in het zonnetje! Laura Trivulzio is Marketing Director Europa, Afrika en Midden-Oosten bij Jack Link’s en een van de drijvende krachten achter Jack Link’s Eventing. In Wild Side Feed vertelt ze je over Jack Link’s als bedrijf, maar ook over de doelen en ambities van ons team. Lees je mee?

Tekst en foto: Stefanie van Oostenbrugge / privé archief Laura Trivulzio.

Instagram

1 day ago
 • 76
 • 1
2 weeks ago
 • 98
 • 1
3 weeks ago
 • 123
 • 1
3 weeks ago
 • 131
 • 2
4 weeks ago
 • 212
 • 1
1 month ago
 • 174
 • 4
volg ons op

Onze Social media kanalen