International Team

International Team members

Nick Ros

Mijn naam is Nick, ik ben opgegroeid naast de manege in Ouderkerk aan de Amstel, waar ik begon met rijden toen ik 8 jaar was. Na mijn middelbare school ben ik naar Amerika gegaan, om bij een internationale eventingstal te gaan rijden. Hier heb ik mijn passie voor eventing ontdekt. Terug in Nederland ben ik economie gaan studeren, en heb ik met mijn eerste paard internationaal eventing gereden.

International Team Member

Jonna Balk

Hoi!
Mijn naam is Jonna, ik ben 21 jaar oud, opgegroeid in Haarlem maar woon en studeer (Business Administration aan de UvA) momenteel in Amsterdam. Buiten de paarden zit ik bij een studentenvereniging (Orionis) en hou ik heel erg van dansen, gezelligheid, lekker eten en veel leuke dingen doen.
Toen ik 8 jaar was ben ik begonnen op de manege en toen ik 15 jaar was kreeg ik mijn eerste paard: Swarovski (toen 4 jaar oud). We vonden over boomstammen springen in het bos altijd het aller leukste om te doen en daarom wilde ik ook erg graag eventing gaan rijden. In 2016 reden wij samen ons B debuut eventing, en in 2018 ons internationale CIC1* debuut. Inmiddels hebben we dus één seizoen internationaal gereden en dat gaat super goed. Sinds juli 2018 heb ik ook een nieuw paard erbij, In Speed Fortuna (5 jaar), waar ik dit seizoen L eventing mee heb gereden, en hij pakt het allemaal erg goed op.
Ik ben heel enthousiast en hoop dat Jack Links Eventing mij en mijn paarden kan ondersteunen en helpen groeien in de wedstrijdsport!

International Team Member

Frederike Tuin

Ik ben geboren op 23 januari 2003 en woon sinds dien op een manege in Broek in Waterland. Op mijn derde begon ik met paardrijden en toen ik zes was reed ik mijn eerste wedstrijd. Met mijn pony Let’s Dance rijd ik nu op internationaal niveau eventing en volgend jaar wil ik zo veel mogelijk goede resultaten neer zetten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om jonge paarden te rijden of te kijken bij wedstrijden. Ik hoop dat 2019 sportief gezien en goed jaar wordt en dat ik mag deelnemen aan vele mooie wedstrijden!