[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dressuurproef rijden voor internationale eventingruiters en dressuurruiters.

De Clinic zit vol

Vrijdagavond 15 maart is er de mogelijkheid om dressuurproeven te oefenen onder begeleiding en met commentaar van internationaal FEI eventing jurylid Merel Schurink. Na afloop zal Merel Schurink in de kantine een korte presentatie houden over wat er allemaal komt kijken bij het rijden van een internationale eventingwedstrijd en zal zij beschikbaar zijn voor het beantwoorden van vragen.

Ruiters mogen zelf kiezen welke proef zij willen oefenen en kunnen na afloop bij jurylid Merel Schurink langs gaan om de proef te bespreken, daarna mogen zij de proef nogmaals rijden.

De presentatie over het rijden van internationale eventingwedstrijden wordt gesponsord door Jack Link’s en is gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

*17 maart is er een KNHS-dressuurwedstrijd, georganiseerd door RV SPA in Ouderkerk aan de Amstel, inschrijven kan via MijnKNHS.[/vc_column_text][vc_empty_space alter_height=”large” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Info:

[/vc_column_text][vc_empty_space alter_height=”large” hide_on_desktop=”” hide_on_notebook=”” hide_on_tablet=”” hide_on_mobile=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2076″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Over Merel Schurink:

Merel heeft zelf 3* eventing gereden, is actief als FEI-jurylid en voor de KNHS als jury tot het ZZ-Zwaar dressuur.
Het komende seizoen zal Merel op de volgende wedstrijden te vinden zijn als jurylid:

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2116″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row]